Werkzaamheden

Peha Totaal Bouw kan u met alle nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud, restauratie en utiliteitsbouw projecten van dienst zijn. Daarnaast leveren we machinaal timmerwerk. Omdat wij een full service bouwbedrijf zijn, kunnen wij voor u ook de ontwerp- en bouwtekeningen en de aanvraag van de benodigde vergunningen verzorgen.

BEL VOOR EEN GEHEEL VRIJBLIJVENDE OFFERTE MET EEN EERLIJKE EN MESSCHERPE PRIJS.

oud stitio 030

Nieuwbouw

Inmiddels zijn er vele bouwwerken door ons bouwbedrijf gerealiseerd. Alle bouwwerken kenmerken zich door uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid.

oud stitio 011

Verbouw

Peha Totaal Bouw heeft vele verbouwingen verzorgd, van een kleine aanpassing tot een complete aanbouw, geen project is ons te groot. De kunst van een goede verbouwing is het afwerken, zorgen dat alles weer één geheel wordt.

P1080306

Renovatie

De renovatie van badkamers, keukens, maar ook complete woningen of gebouwen is bij ons in goede handen. Peha Totaal Bouw levert uitsluitend vakmanschap als het gaat om de renovatie van uw object.

foto's garage en gereedschapppen 367

Onderhoud

Vooral met alle weersomstandigheden is goed onderhoud van levensbelang voor uw object. Het zoute water, de harde wind en het zand zorgen voor een minder ideaal klimaat voor onze huizen en gebouwen. Peha Totaal Bouw verzorgt voor u al het nodige onderhoud.

07072008509

Restauratie

Het in originele staat herstellen van huizen, gebouwen en elementen behoort tot ons vak. Peha Totaal Bouw heeft inmiddels meerdere originele gebouwen en monumenten gerestaureerd.

13092010001

Prefab houtbouw

Gebaseerd op principe details en gegevens worden de materialen voor de woning in prefab delen besteld. In de fabriek worden complete prefab logs of houtskeletbouw wanden of houten bouwstenen gefabriceerd. Complete ramen met glasruiten en kozijnen en prefab dakelementen maken dat op de bouwplaats slechts beperkt materialen verwerkt behoeven te worden. Dit betreft met name beplating, bekleding en afwerking. Ondanks dat iedere woning uniek is blijkt het bouwproces vrijwel gelijk en overzichtelijk.

oud stitio 007

Timmerwerk

Wij kunnen in onze eigen werkplaats diverse producten voor u realiseren. Wij maken houten kozijnen, ramen, deuren, trappen, kasten,  etc. Indien gewenst kunnen wij deze elementen ook voor u plaatsen.